Intellect Transfer B.V.

Psychiater - Vast of Interim

Freelance psychiater - Onderwerpen:

Bemiddeling voor vast als interim / freelance

Intellect Transfer bemiddelt psychiaters voor zowel vast als interim / freelance door heel Nederland binnen de GGZ, verslavingsgeneeskunde, forensische psychiatrie en (SG)LVG.
Onze werkwijze is persoonlijk, discreet en pro-actief, met up-to-date kennis van de mogelijkheden.


Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging (interim of op basis van een dienstverband) waarbij u uw ervaring en kennis kunt inzetten bent u hartelijk welkom vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Intellect Transfer werkt landelijk binnen het hele spectrum van de GGZ, waaronder ook de Kinder- en jeugdpsychiatrie, de verslavingsgeneeskunde en SGLVG.

Wij gaan met plezier met u in gesprek over uw interesses, ambitie en bespreken graag de mogelijkheden. Vanzelfsprekend komen ook de arbeidsvoorwaarden aan bod; indien gewenst adviseren wij daarin en kunnen wij een rol hebben in de onderhandelingen tussen u en de instelling.

Neem voor meer informatie contact op met
Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 025 946 (ook ’s avonds) of via espijkman@intellect-transfer.com of via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie hier ons Vacatures psychiater - overzicht vast en interim / freelance
Intellect Transfer B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?