Intellect Transfer B.V.

Actuele onderwerpen Freelance / Interim / ZZP Psychiater - GZ-psycholoog - Klinisch psycholoog - VS GGZ - SPV

Actuele onderwerpen Freelance / Interim / ZZP:

Bemiddeling voor vast als interim / freelance

Intellect Transfer bemiddelt psychiaters voor zowel vast als interim / freelance door heel Nederland binnen de GGZ, verslavingsgeneeskunde, forensische psychiatrie en (SG)LVG.
Onze werkwijze is persoonlijk, discreet en pro-actief, met up-to-date kennis van de mogelijkheden.


Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging (freelance of op basis van een vast dienstverband) waarbij u uw ervaring en kennis kunt inzetten bent u hartelijk welkom vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Intellect Transfer werkt landelijk binnen het hele spectrum van de GGZ, waaronder ook de Kinder- en jeugdpsychiatrie,forensische psychiatrie, de verslavingsgeneeskunde en LVB.

Wij gaan met plezier met u in gesprek over uw interesses, ambitie en bespreken graag de mogelijkheden. Vanzelfsprekend komen ook de arbeidsvoorwaarden aan bod; indien gewenst adviseren wij daarin en kunnen wij een rol hebben in de onderhandelingen tussen u en de instelling.

  • Visitatie freelance psychiater
    Mocht u op zoek zijn naar een freelance mogelijkheid waarbij u de gelegenheid heeft aan te sluiten bij een visitatie groep in het kader van de herregistratie kunnen wij u zeker van dienst zijn. Zowel ten aanzien de meer traditionele GGZ-instellingen als binnen kleinschalige, al dan niet landelijk werkende organisaties.

Neem voor meer informatie contact op met
Eddo Spijkman, tel. 06 - 11 025 946 (ook ’s avonds) of via espijkman@intellect-transfer.com of via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie hier voor alle vacatures voor psychiater  Vacatures psychiater - vast en interim / freelance

Intellect Transfer B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?